Healingsforløb
"Kære Taniamaria

Jeg har fået både healing og fjernhealing hos dig, og i den periode, hvor jeg har gået hos dig, er der sket en del gode omvæltninger i mit liv.

Da jeg startede hos dig, var jeg i en tilstand af krise og stilstand, men der er ligesom blevet løst op for, at energierne kunne flyde mere frit, og pludselig begyndte ting bare at ske, som jeg ikke havde turde håbe på, både hvad angik kærlighed, arbejde og min egen udvikling. Mine mål i livet står ligesom klarere, og senest har jeg oplevet et større selvværd, ikke at danse efter andres pibe men at skabe min egen vej, som andre så kan være med på, hvis det er rigtigt for dem. 

Der er også sket noget stort på det sundhedsmæssige område, for jeg har på en helt anden måde end tidligere besluttet mig for at nå min idealvægt på en sund måde - og det går helt vildt godt. Det føles meget let.

Af hjertet tak, Taniamaria!"
- Peter, 53 år

Indre barn healingsforløb 
"Jeg kan på det varmeste anbefale healing hos Taniamaria

Jeg er 69 år og har i mange år lidt under barndomstraumer i en grad, så jeg har været førtidspensioneret pga. det. I alle disse år har jeg prøvet, jeg ved ikke hvor mange forskellige behandlinger, lige fra de traditionelle og til alskens “alternative”. Jeg har haft fuld intellektuel forståelse for sammenhængen, men har ikke kunnet opnå egentlig forløsning. Gennem healingsforløb hos Taniamaria, har jeg endelig opnået denne forløsning, og selvom forløbet ikke kun har været en dans på roser, må jeg sige, at den fred, jeg har fået i mit sind, er uvurderlig. 

Direkte efter healingen har jeg mærket en stor glæde og ligesom et løft. Så har der været en periode, hvor jeg for første gang rent følelsesmæssigt har kunnet mærke, hvor svær min barndom egentlig var, hvilket var nødvendigt men ikke særlig rart. Så kom et løft igen, og jeg kunne mærke, at nu kunne jeg godt trænge til ny healing på nye punkter.

Det, der er så fantastisk med Taniamaria, er, at hun allerede før den egentlige healing, ser hvilke problemer der skal arbejdes med. Hun har også hver gang givet mig nogle ord og sætninger, som det efterfølgende viste sig, at jeg har kunnet bruge som hjælp i den svære periode. Ydermere er det dejligt, at Taniamaria både før og efter healing, er så god at tale med. Ud over at være indsigtsfuld og klog, er hun også super empatisk og skaber et rum, som det er trygt at være i under svære processer."
- Friede, 69 år

"Healing af det indre barn har virkelig været et hårdt forløb for mig, da jeg har skullet igennem mange svære følelser omkring svigt og ikke at være elsket. Det er virkelig gået dybt ind i mig og har åbnet nogle dybe sår, men det, at jeg har turde kigge ind i de svære ting og mærke følelserne, har gjort, at jeg langsomt er blevet helet og derefter har sluppet de tunge følelser. Jeg føler mig meget lettere i kroppen og kan bedre mærke mig selv, så jeg har nemmere ved at stå fast i mig selv og er blevet bedre til at sætte grænser. Jeg er taknemmelig for, at jeg tog det skridt, og Taniamaria formår virkelig at skabe et rum, hvor man føler sig tryg og kan give slip på alt det, der fylder i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Taniamaria både til healingsforløbet af det indre barn, men også til almindelig healing som jeg selv er fortsat med efterfølgende."
-
 Annee, 50 år

Karmisk healingsforløb
"Jeg har været i et længerevarende karmisk healingsforløb hos Taniamaria, og fra jeg trådte ind af døren, oplevede jeg et smil, en varme, en ro og en stor portion professionalisme, der tilsammen skabte et trygt rum. Dette gjorde blandt andet, at de ting jeg oplevede under healingerne fx farver, tilstedeværelse, indre billeder og en dyb ro, føltes ganske naturlige og velkomne.

Der var plads til, at vi kunne snakke om de tungere ting i mit liv, og Taniamaria´s tilgang hjalp mig med at vende mine perspektiver og se tingene fra andre vinkler. Det har til tider været et hårdt forløb, da mange ubevidste mønstre dukkede op, men jeg er klart kommet længere ind i mig selv, har lært mig selv bedre at kende og kan i dag handle anderledes i dårlige situationer. Efter healingerne følte jeg mig tanket op og med en ny energi og en klarhed til at håndtere det, som lå forude for mit vedkommende.

Min krop og sind har nydt godt af at komme hos Taniamaria, og et længerevarende forløb hos hende kan i den grad anbefales."
- Sandra, 46 år

"Forløbet med karmisk healing har for mig været en spændende rejse. Taniamaria er meget rolig og imødekommende og har en professionel tilgang til healingen og sit fag, og det har været meget specielt for mig, at jeg blandt andet oplevede at se farver og mærkede bølger af energi i kroppen under healingerne. Derudover har jeg haft en meget afslappet og dejlig følelse i kroppen efter hver healing. Perioderne mellem healingerne har sat mange tanker igang hos mig, og karmahealing er noget, der gør, at man kommer igennem hele sit forløb i livet, og finder ud af hvad man egentlig vil med sit liv. Jeg ser i dag mange ting anderledes end tidligere og har lært at sætte nye grænser og mål for mig selv i livet, så jeg vil klart anbefale karmisk healing, til dem der ønsker at skabe forandring i sit liv."
- Søren, 49 år                      

Børnehealing
"Tak kære Taniamaria. Af hjertet tak for dig og tak for en dejlig healing af A. På trods af genertheden og det ukendte, var hun helt tryg - nok til at ville komme hos dig igen. Tak for beskeden, vi glæder os til at se dig igen om et par uger." Mor til pige 3 år

"Min søn fortalte i bilen på vejen hjem, at han følte, hans krop var blevet renset, og at han havde det rigtig dejligt i kroppen. Og selvom han sov undervejs, faldt han i søvn til normal tid. Han gik ud fra, at han allerede skulle til healing igen allerede i morgen." - Mor til 5-årig dreng

"Jeg er virkelig glad og taknemmelig. Min datter har de sidste par måneder sovet dårligt, har haft mareridt og er vågnet grædende om natten. Men efter healingen i dag sov hun for første gang i meget lang tid som en sten, og hun har mere ro i kroppen. Tusind tak" - Mor til 5-årig pige

Børnehealingsforløb
"Jeg er blæst helt bagover over effekten af den healing, Taniamaria har lavet på min søn. 

Allerede fra modtagelsen foregår det på barnets niveau, så min søn blev fuldstændig fanget med det samme af Taniamaria's skønne tilgang til børn. Det er tydeligt at mærke, at hun har arbejdet med børn og er vildt dygtig til det.

Jeg var lidt nervøs første gang for, om min søn kunne ligge ned og slappe af i en 1/2 time, men den frygt blev da gjort til skamme, da Taniamaria simpelthen fangede min søns opmærksomhed og vidste lige præcis, hvad hun skulle.

Vi har været i et forløb af 3 gange, og det er bestemt det hele værd. Jeg kunne mærke lidt ændring de første 2 gange, men efter 3. gang skete der virkelig meget. Min søn med en masse energi, der i hvert fald hellere vil ud og give den gas på legepladsen i børnehaven, har faktisk selv sagt ja tak til ro og afslapning, selvom leg på legepladsen også var en mulighed. Det ville aldrig være sket, før han fik healing. Det er så dejligt. 

Min søn kan mærke sig selv meget mere nu og har nemmere ved at falde ned igen, efter han bliver sur/hysterisk. Jeg elsker det.
Jeg kan helt klart rekommandere Taniamaria. Det er der slet ingen tvivl om." 

Vivian, mor til 6-årig dreng

"Min søn og jeg har haft fornøjelsen af at være i healingsforløb hos Taniamaria, og jeg kan kun rose og anbefale! Det har været en stor oplevelse hver gang.

Min søn har været tryg fra første møde og været god til at ligge stille undervejs, selv om energierne har arbejdet en del hos ham. Og vi har oplevet en dreng, der i flere dage efter healingen har følt sig “lettere”, gladere og mere tilpas. 

Taniamaria gav min søn en sten ved det første møde, som han stadig sover med hver nat. Vi har fået en super god forståelse af, hvilken fantastisk følende dreng, vi har og har fået god sparring undervejs.

Der er plads og rum til at være barn, selv om man bliver healet, og selv om energierne raser rundt. Og min søns egne ord er: “jeg føler mig lettere” “det ligesom kildede” “jeg bliver gladere”.

Jeg kan varmt anbefale Taniamaria, og jeg er sikker på, at vi i hvert fald ikke er færdige med at komme forbi og sige hej, og ja tak til healing."
Michelle, mor til dreng på 5 år

"Kære Taniamaria, tak for healingsforløbet. På trods af at jeg har et aktivt barn, der ikke altid kan sidde stille i længere tid, har det overrasket mig, hvordan han har kunne forholde sig helt rolig og afslappet under sessionerne hos dig. Jeg tænker, det må være pga. de trygge rammer og den ro, du formår at skabe. Jeg har oplevet dig som fleksibel, professionel og meget hjælpsom, og det har været dejligt at kunne sparre med dig under forløbet. Tak for denne gang."
Ayse, mor til dreng 6 år