Min historie1

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, men allerede efter få år på arbejdsmarkedet begyndte jeg at få ture med stress og langvarige sygemeldinger. Dels skyldes det arbejdspresset og oplevelsen af ikke at have tid nok til de vigtige opgaver, men min pligtopfyldenhed og ubevidste mønstre med ikke at stoppe op, før alt var perfekt, spillede også en stor rolle. I 2005 fik jeg min første depression og herefter fulgte en årelang kamp med systemet, der medførte flere depressioner udløst af stress. Jeg var igennem flere arbejdsprøvninger og forløb med stresshåndtering og mindfulness, men presset fra kommunen var så stort, at jeg til sidst var så syg, at jeg var helt ude af stand til at arbejde, så jeg mistede mine dagpenge og røg helt ud af systemet. 

I 2015 blev jeg skilt, men da jeg skulle have noget at leve af, valgte jeg at uddanne mig indenfor kontor og økonomi. Det gik fint de første par år, hvor jeg var under uddannelse, men så begyndte mønsteret med stress og sygemeldinger at gentage sig. Jeg havde også et par dårlige parforhold, og en dag i sommeren 2020 vågnede jeg pludselig op og havde fået nok og tænkte: NU må jeg gøre noget andet. Og det blev starten på min transformation og ind på den vej, der ændrede mit liv.

Jeg tog et drastisk skridt og ændrede mit navn, og så kom der en voldsom periode, hvor der var brand i min lejlighed, kaos og rokader på mit arbejde, og min kæreste var utro. Men pludselig var det også som om, at jeg begyndte at mærke mig selv, og jeg opdagede, at jeg faktisk slet ikke var ok. Hele mit liv har jeg pleaset og gjort, hvad der blev sagt og forventet, selvom det gik langt over mine egne grænser. Men i dag ved jeg, at det skyldes ubevidste mønstre og frygt, der blev grundlagt i min barn- og ungdom, hvor jeg var udsat for nogle voldsomme ting og kaos blandt de voksne, som jeg blokerede og fortrængte. Mange har gennem tiden set mig som psykisk sårbar, men de ting, jeg oplevede som barn, satte sig fast i min krop og nervesystem, der derfor altid har været overaktivt, hvilket har været medvirkende til, at jeg nemt blev stresset, når jeg blev udsat for pres.

Healing har for mig været det, der ændrede min tilværelse. Man kan gå til utallige psykologer, hvilket jeg også selv har prøvet, men de traumer, der ligger fortrængt og blokeret, bliver først sluppet, når man bliver bevidst om dem, og det er her, healingen har hjulpet mig. Det har været en lang og til tider også hård og svær rejse, men alt det, jeg har været udsat for, blev stille og roligt lyst op lag for lag, hvilket gjorde, at jeg pludselig blev bevidst om tingene og dermed kunne bearbejde dem både mentalt og fysisk. I dag er mit nervesystem igen i ro, og jeg lever i harmoni i både krop og sind. Jeg lærte stille og roligt at mærke mig selv, hvilket har givet plads til, at jeg kan udleve mine drømme og har kunnet skabe det liv, jeg ønsker. Jeg er trådt ud af samfundets ræs, har uddannet mig til yogalærer og arbejder deltid som handicaphjælper ved siden af mit arbejde som healer. 

Jeg har i dag fundet min balance i livet, og det er vigtigt for mig at kunne gøre
en forskel og hjælpe andre til at stå stærkere i sig selv og få et mere
afbalanceret og glædesfyldt liv

Min historie2