Bornehealing

Jeg bliver ofte spurgt, om healing er godt til børn, og svaret er et klart JA - Faktisk har rigtig mange børn gavn af healing, og især forløb er gode, da energierne kommer ordentlig ind og hjælper med at skabe ro og balance. Healing er specielt godt til særligt sensitive børn, børn der har uro i kroppen, børn med lavt selvværd og børn, der har svært ved at regulere deres følelser. Mange børn bliver ofte overstimulerede i hverdagen, og mange opfanger og suger ubevidst andres energi til sig og bliver derfor nemt drænede. Begge dele kan blandt andet komme til udtryk som følelsesmæssig nedsmeltning, særlig sårbarhed, utryghed, uro i kroppen eller angst, og her kan healing hjælpe barnet med at få en større kontakt til sig selv skabe en bedre ro og balance.

”Tak kære Taniamaria. Af hjertet tak for dig og tak for en dejlig healing. På trods af genertheden og det ukendte, var hun helt
tryg - nok til at ville komme hos dig igen. Tak for beskeden, vi glæder os til at se dig igen om et par uger.” - Mor til pige 3 år

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog med 15 års erfaring fra daginstitutionsområdet. Derudover har jeg en uddannelse i yoga og mindfulness for børn, og jeg arbejder med børn i alle aldre fra nyfødte og for tidligt fødte børn til teenagere. Jeg gør meget ud af, at jeg allerede ved modtagelsen er på barnets niveau og ser og imødekommer det, så der skabes ro og tillid, da det skal være trygt og rart for børn at komme hos mig. Første gang man kommer, får barnet også lov til at vælge en lille krystal, det kan ligge med, og mange har også ofte stor glæde af den, når de kommer hjem.

Når jeg healer børn, arbejder jeg også sansemotorisk med berøring og vejrtrækning, hvilket hjælper med at få nervesystemet i ro. Hos mig får man lov til at være barn, så jeg tilpasser altid healingen og møder barnet, hvor er det er, så børnene føler, at det er på deres præmisser. Små børn ligger som regel på sengen eller sidder hos mor eller far, mens de større børn og unge ligger på briksen, og man må gerne ligge og lytte til musik eller få læst en historie under healingen.

"Min søn fortalte i bilen på vejen hjem, at han følte, hans krop var blevet renset, og at han havde det rigtig dejligt i kroppen.
Og selvom han sov undervejs, faldt han i søvn til normal tid. Han gik ud fra, at han allerede skulle til healing igen
allerede i morgen." 
- Mor til 5-årig dreng

Det er meget forskelligt, hvordan børn reagerer på healingen, og hvor meget healing, de kan holde til ad gangen. De fleste børn, også de urolige, bliver meget afslappede i kroppen, og nogle døser nærmest hen og bare nyder det. Men der er også nogle børn, der fysisk mærker energien i kroppen, hvilket for nogle føles som om det kilder i kroppen, mens det for enkelte kan føles lidt ubehageligt og skabe lidt uro, fordi det er noget nyt, og de ikke kan beskrive og sætte ord på det, de mærker. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, og det kan også skifte fra gang til gang, men uanset hvordan barnet reagerer, så tilpasser jeg healingen til, hvordan de har det.

Jeg afsætter altid en time til en børnehealingssession, dels så barnet har tid til at lande og falde til, men også så der er tid til at sparre med forældrene, når barnet begynder at vise tegn på, at det ikke kan holde til mere. Mindre børn kan som regel holde til 20-30 minutters healing, mens større børn kan holde til 30-45 minutters healing, men når jeg arbejder med børn, åbner jeg altid op for healingsenergien inden sessionen, så healingen begynder at arbejde allerede, når I ankommer, ligesom den fortsætter i op til en uge efter behandlingen.

"Jeg er virkelig glad og taknemmelig. Min datter har de sidste måneder sovet dårligt, har haft mareridt og er vågnet grædende
om natten. Men 
efter healingen i dag sov hun for første gang i lang tid som en sten, og hun har mere ro i kroppen.
Tusind tak" 
- Mor til pige 5 år

Fjernhealing - Det er også muligt at heale børn via fjernhealing. Så har dit barn svært ved, at det er noget nyt eller at skulle ud til en fremmed, kan healingen laves som fjernhealing, hvor barnet ligger og putter derhjemme. Fjernhealing kan laves efter aftale og ved mindre børn kan det være en fordel at lave healingen ved puttetid, eller når barnet sover.

Alle børn er velkomne, men det er vigtigt for mig at understrege, at healing IKKE kan fjerne diagnoser, og er barnet udsat for meget uro og konflikter i hjemmet, skal de udfordringer løses, før det gavner at hjælpe barnet med healing.

Er I i tvivl om, hvorvidt healing kan være noget for jeres barn, er I meget
velkomne til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om,
hvad jeg kan byde ind med

Bornehealing1

Udtalelser fra børnehealingsforløb
"Jeg er blæst helt bagover over effekten af den healing, Taniamaria har lavet på min søn. Allerede fra modtagelsen foregår det på barnets niveau, så min søn blev med det samme fuldstændig fanget af Taniamaria's skønne tilgang til børn. Det er tydeligt at mærke, at hun har arbejdet med børn og er vildt dygtig til det.

Jeg var lidt nervøs første gang for, om min søn kunne ligge ned og slappe af i en 1/2 time, men den frygt blev da gjort til skamme, da Taniamaria simpelthen fangede min søns opmærksomhed og vidste lige præcis, hvad hun skulle. Vi har været i et forløb af 3 gange, og det er bestemt det hele værd. Jeg kunne mærke lidt ændring de første 2 gange, men efter 3. gang skete der virkelig meget. Min søn med en masse energi, der i hvert fald hellere vil ud og give den gas på legepladsen i børnehaven, har faktisk selv sagt ja tak til ro og afslapning, selvom leg på legepladsen også var en mulighed. Det ville aldrig være sket, før han fik healing. Det er så dejligt. 

Min søn kan mærke sig selv meget mere nu og har nemmere ved at falde ned igen, efter han bliver sur/hysterisk. Jeg elsker det og kan helt klart rekommandere Taniamaria. Det er der slet ingen tvivl om."
Vivian, mor til 6-årig dreng

 "Min søn og jeg har haft fornøjelsen af at være i healingsforløb hos Taniamaria, og jeg kan kun rose og anbefale! Det har været en stor oplevelse hver gang. Min søn har været tryg fra første møde og været god til at ligge stille undervejs, selv om energierne har arbejdet en del hos ham. Og vi har oplevet en dreng, der i flere dage efter healingen har følt sig “lettere”, gladere og mere tilpas. 

Taniamaria gav min søn en sten ved det første møde, som han stadig sover med hver nat. Vi har fået en super god forståelse af, hvilken fantastisk følende dreng, vi har og har fået god sparring undervejs. Der er plads og rum til at være barn, selv om man bliver healet, og selv om energierne raser rundt. Og min søns egne ord er: “jeg føler mig lettere” “det ligesom kildede” “jeg bliver gladere”.

Jeg kan varmt anbefale Taniamaria, og jeg er sikker på, at vi i hvert fald ikke er færdige med at komme forbi og sige hej, og ja tak til healing."
- Michelle, mor til dreng på 5 år

"Kære Taniamaria, tak for healingsforløbet. På trods af at jeg har et aktivt barn, der ikke altid kan sidde stille i længere tid, har det overrasket mig, hvordan han har kunne forholde sig helt rolig og afslappet under sessionerne hos dig. Jeg tænker, det må være pga. de trygge rammer og den ro, du formår at skabe. Jeg har oplevet dig som fleksibel, professionel og meget hjælpsom, og det har været dejligt at kunne sparre med dig under forløbet. Tak for denne gang."
Ayse, mor til dreng 6 år