Forlob og behandlinger

Healingsforløb er særligt egnet til dig, der føler, du sidder fast i livet og altid gentager de samme fastlåste mønstre, og måske har en indre tristhed og tyngde eller et dårligt selvværd, du ikke kan slippe af med. Når du sætter intentionen om at ville arbejde med dig selv og gå ned i nogle dybere lag, starter du en transformerende rejse, hvor du giver dig selv muligheden for at få healet dybe sår og traumer, så du opnår en større balance og styrke i dig selv og hæver din vibration, hvilket kan skabe stor forandring i hverdagen og i hele dit liv.

Modsat enkeltstående healinger giver et forløb energierne flere gange at arbejde med, så de kan sætte ind flere forskellige steder og dykke længere ned i lagene, hvilket giver plads til en dybere healingsproces, hvor energierne også arbejder i kroppen mellem sessionerne. Der skabes rum til, at du kan mærke dig selv, og din bevidsthed øges, men det er ikke nødvendigvis en nem rejse, da du undervejs kan blive konfronteret med tunge ting, der er blokeret og ligger gemt under overfladen. Du kan derfor godt opleve sorg og smerte undervejs, når fortrængte ting eller traumer lyses op, og nogle får lyst til at stoppe undervejs, men det er ikke hensigtsmæssigt, da du så kan komme til at stagnere og sidde fast i en uafsluttet proces.

Der heales altid kun på det, du selv er klar til at slippe, og du bliver langsomt bevidstgjort om, hvor følelserne og de fastlåste og ubevidste mønstre og overbevisninger stammer fra, og dermed bliver det muligt for dig både følelsesmæssigt, psykisk og energetisk at slippe dem. Mange oplever dette som en kæmpe lettelse, og som om de får sluppet en enorm energetisk skygge og tyngde. Man føler sig fysisk lettere og ser pludselig anderledes på ting, hvilket skaber mulighed for forandring og for selv at tage styring og skabe det liv, man ønsker sig. 

Har du ikke har prøvet healing før, anbefaler jeg, at du prøver en afbalancerende basishealing, inden du starter i et forløb, så du på forhånd ved, hvordan healing føles for dig. Ved healing af indre barn og karmisk healing er der afsat ekstra tid til samtale før og efter healingen, og som minimum skal den første healing foregå fysisk i min klinik, så du har mærket min energi og føler dig tryg.

Jeg tilbyder følgende behandlinger og forløb:   

Skabelon til tabel Forlob1Skabelon til tabel Forlob3

"Kære Taniamaria
Jeg har fået både healing og fjernhealing hos dig, og i den periode, hvor jeg har gået hos dig, er der sket en del gode omvæltninger i mit liv.

Da jeg startede hos dig, var jeg i en tilstand af krise og stilstand, men der er ligesom blevet løst op for, at energierne kunne flyde mere frit, og pludselig begyndte ting bare at ske, som jeg ikke havde turde håbe på, både hvad angik kærlighed, arbejde og min egen udvikling. Mine mål i livet står ligesom klarere, og senest har jeg oplevet et større selvværd, ikke at danse efter andres pibe men at skabe min egen vej, som andre så kan være med på, hvis det er rigtigt for dem. Der er også sket noget stort på det sundhedsmæssige område, for jeg har på en helt anden måde end tidligere besluttet mig for at nå min idealvægt på en sund måde - og det går helt vildt godt. Det føles meget let.
Af hjertet tak, Taniamaria!" - Peter, 53 år